Catering Bröllop Stockholm

En av de viktigare besluten inför bröllopet är egentligen catering & upplevelse för en ännu mer trevligare och minnesvärd dag. Bröllopsgästerna kommer spendera det mesta av bröllopsdagen vid bordet där det kommer serveras olika måltider.

För er kommer det därför säkert vara jätteviktigt att alla får en toppen dag med bra upplevelse.

Väldigt många väljer att ta in en restaurang, catering & event firma som kan hjälpa de under deras bröllop för att ha så gott mat och minnesvärd bröllopsdag som möjligt.

Bröllop i Stockholm

Har du planer på att gifta dig i Stockholm eller närheten av Stockholm och letar nu efter en catering firma för ditt bröllop ?
Du har mest troligt förberett en lista på alla viktiga saker på vad som kommer behövas både inför bröllopet och på bröllopet.  Desto mer koll ni har på vad ni vill ha, hur ni vill att det ska se ut och när det ska hända desto bättre är det.

Rätt catering till bröllop i Stockholm

Vi är Fifis Catering och har en väldigt bred erfarenhet inom event & bröllop catering.
För oss är det jätteviktigt att både ni och era gäster får en speciell och unik upplevelse då bröllopet kommer vara en speciell dag.

För att göra det just så unikt och speciellt som möjligt så anpassar vi alltid efter er och era önskemål vår catering till bröllopet.

Vill du veta mer om vad det kostar och allt som vi kan erbjuda inför ert bröllop ?
Skicka en offertförfråga till oss från denna sida och vi återkommer snarast med offert och även mer information.

Catering bröllop bord och blommor
Var alltid i god tid att boka in catering till ert bröllop så att vi kan uppfylla alla önskningar och ha allt förberett på den fina dagen. Kontakta oss idag så får du veta mer.
Lokal för Catering Bröllop i Stockholm

Bröllopslokal & Festlokal

Är ni i behov av en bröllopslokal eller festlokal för ert bröllop så kan vi idag erbjuda även det med hjälp av vår samarbetspartner Ekeby Loge.
Våra lokaler kan rymma allt från 50 personer upp till 350 personer.
Önskar ni att få reda på mer om lokalen och hur mer vi kan hjälpa er på ert stora dag?  Vi kan besvara alla frågor som ni har om just bröllopscatering och bröllopslokal ifall ni kontaktar oss.

För att läsa mer Ekeby Loge lokaler klicka här.

Catering bröllop pris

Vill ni veta mer om vad det bröllops catering kostar hos oss, vi skräddarsyr alltid offert efter era behov. Fyll i alla fält nedan och i önskemål fältet nämn allt ni önskar & vad ni behöver hjälp med. Glöm inte nämna allt som är viktigt att vi ska veta just för det bröllopet så återkommer vi med en offert och mer information.

Offertförfrågan