Om Fifis Catering

Catering i hela Stockholm

Namnet säger ganska mycket, även om vi inte är fullt så fifis som för drygt 15 år sedan när vi startade vår catering verksamhet. Däremot har vi förfinat vårt koncept ytterligare och arbetar hela tiden för att bli bättre. Vår långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning. Listan över födelsedagar, firmafester, invigningar, dop, grillfester, tältpartaj, flotta bjudningar, trädgårdskalas, och julfester kan göras väldigt lång. Och på så sätt är vi kanske annorlunda. 

Köket är navet i vår verksamhet

Våra kockar och kallskänkor är vi särskilt stolta över eftersom de tillagar all vår mat med en sådan känsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig. 

Vi har kapaciteten och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. Man kanske med det kan säga att vi kan dubbelt så mycket som många andra!

Hos oss får du precis så mycket hjälp du behöver

Oavsett om det är en liten bjudning, en större fest, om du bara vill beställa mat eller få hjälp med hela konceptet hjälper vi till. Våra festfixare och eventavdelning bistår med det som behövs och kommer gärna med kreativa idéer för inramningen av festen. Vårt kontaktnät är svårslaget! 

Kvalitén är något vi arbetar med varje dag eftersom målet är att ständigt förbättra oss. Vi hoppas att det är därför så många av våra kunder kommer tillbaka till oss. Vi vill att din fest ska bli mer än vad du vågar hoppas på, inte bara genom vår mat utan även genom vår personal och helhet. Vår dörr står alltid öppen, välkommen in!

Fifis Catering i Stockholm gör mat för olika firanden och evengemang

Vi älskar gott mat tillsammans med en hög service

Vi förstår att maten vid olika firanden, event & tillställning är väldigt viktigt och spelar väldigt stor roll. Detta går helt tillbaka till grunderna av gästfrihet. Eventen, firanden och tillställningar handlar ganska mycket om gästfrihet. Arrangören  är en värd för en händelse, oavsett om det är för ett företag, en förening eller en individ/privatperson, och deltagarna är hans gäster.

Det är därför vi på Fifis Catering har valt att fokusera oss på catering med fantastiska catering maträtter och hög service som funkar för alla typer av firanden och evenemang såväl stora som små.

Vi levererar högklassig catering i hela Stockholm för alla sorters event så som fester, bröllop, middagar och konferenser.

Önskar du få en offert

Gör en offertförfråga för ditt event idag med information vilka maträtter från vår catering ni önskar ha och antal. Vi återkommer snarast med en offert och mer information.

Allt från mingelmat och wrapps till buffé

Klicka här för att se våra catering menyer med priser.

Har du frågor om vår catering betjäning?

Alla frågor om maten, priset, tid och annat kan du ställa direkt till oss genom vår kontaktformulär.