Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller från och med 2018-05-21.

Syftet med denna integritetspolicy (”Policyn”) är att informera dig om vilka personuppgifter vi samlar in när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats, hur den används samt några av de åtgärder vi vidtagit för att skydda dina personuppgifter. För att behandla och skydda personuppgifter på ett riktigt sätt följer vi Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR) och de principer för god sed som praktiseras på området.

Eftersom Policyn kan komma att ändras rekommenderar vi dig att då och då titta igenom den aktuella versionen. Om vi ändrar något i Policyn uppdaterar vi även datumet längre ner på sidan. Om du har några frågor med anledning av denna Policy eller hur Fifis Catering hanterar dina personuppgifter vänligen kontakta oss, du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Vilka vi är

Fifis Catering är en Catering företag belägen i Stockholm. Vårt fokus är att leverera fantastiska goda maträtter till olika event och firande.
Är du intresserad av Fifis Catering hittar du mer information på vår hemsida http://fifiscatering.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Besöker du vår webbplats krävs det inte att du lämnar några personliga uppgifter.

Kontaktformulär

På vår webbplats använder vi prisförslag kontaktformulär. Genom prisförslag kontaktformulär kan man göra förfråga för att få prisförslag.
Med vår formulär samlar vi in all nödvändigt information för att kunna ge dig så korrekt prisförslag som möjligt, kunna kontakta dig ifall vi har några frågor och även kunna identifiera och stoppa skräppost. De personliga uppgifter som vi samlar idag är namn, e-post adress, telefonnummer, eventdatum, antal gäster på eventet, typ av event, önskemål, ip-adress, user agent-sträng.

Cookies

Om du gör prisförslag förfråga på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer.
Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar.
Du kan blockera cookies helt från att sparas hos dig och rensa bort tidigare cookies. Det är super enkelt och du kan läsa nedan hur du gör det beroende på vilken webbläsare du har.

Chrome, Google
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sv

FireFox, Mozilla
https://support.mozilla.org/sv/kb/Ta%20bort%20kakor

Edge, Microsoft
https://support.microsoft.com/sv-se/help/10607/microsoft-edge-view-delet…

Internet Explorer, Microsoft
https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer…

Safari, Apple
https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/sfri11471/mac

Analys

Vi använder oss av Google Analytics. Analysverktyget från Google används för att utvärdera trafiken på webbplatsen. Det innebär att sammanställa rapporter över ditt beteende på webbplatsen för att Fifis Catering ska kunna förbättra innehållet så det bättre motsvarar dina behov. Insamling sker på ett anonymiserat sätt tack vare IP-maskering som bara använder en del av IP-adressen. Därför är det inte möjligt att spåra en identifierbar persons aktivitetsmönster på Internet. Insamlad data används enbart för statistiska ändamål på ett anonymiserat sätt. Google kommer inte att använda din förkortade IP-adress tillsammans med annan Google-data. Ett godkännande av webbspårning och analys kan återkallas när som helst. Ett tillägg till din webbläsare kan laddas ner från Googles webbplats och installeras (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Vilka vi delar din data med

Google Inc.
Används för hantering av analyser och marknadsföring samt som e-postleverantör.
https://policies.google.com/privacy

Loopia AB
Vi använder Loopia som vår webbhotell där hela webbplatsen ligger med filer och databasen.
https://www.loopia.se/omloopia/dataskydd/

Endast de personer hos oss som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte att behandla uppgifterna. Vi kan komma att spara personuppgifter längre för att efterfölja en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Har du valt att ta emot mail ifrån oss så behöver vi självklart spara vissa personliga uppgifter som Namn och E-post adress för att kunna skicka ut till mail till er.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har gjort några prisförslag förfrågningar genom vår kontaktformulär på Fifiscatering.se kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vår kontaktinformation

Har du frågor gällande vår webbplats eller information vi kanske har om dig så kan du maila till hej@fifiscatering.se.

Hur vi skyddar din information

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. Vi ser även till att ta bort informationen när vi inte längre behöver den.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi kommer att rapportera eventuella olagliga överträdelser på denna webbplats eller i våra tredjepartsdatahanterare till alla relevanta personer och myndigheter inom 72 timmar efter att överträdelsen blivit känd för oss om det framgår att lagrade identifierbara personuppgifter har stulits.

Integritetspolicy senast ändrad 2018-05-22 13:30