Varför wraps burrito catering kan vara rätt val till ert event

Du har säkert provat wraps flera gånger på restaurang eller på någon event och tyckte om de. Nu är det möjligt att du funderar om det kan vara bra beställa wraps catering till din nästa event eller bara är intresserad varför just wraps kan vara rätt val till alla typer av event.
Nedan hittar du olika punkter som förklarar kort och därefter med lite större förklaring varför wraps catering kan vara rätt val till ert privat & företags event.

Wraps är snabbt, nyttigt och jättegott

För ett catering företag går det snabbt att laga wraps och kan vara ett bra val ifall man är sent ute att beställa catering till eventet. Förutom att det går snabbt att laga wraps så är det både nyttigt och jättegott och det finns även vegetariska wraps som kan göras.

Behövs inga bestick och tallrikar

Det kan vara ganska skönt att slippa behöva tänka på riktiga bestick och tallrikar. På vissa event kan man välja att inkludera papperstallrikar så att gestärna ska kunna ta direkt flera olika typer av wraps. Andra event väljer att beställa wraps inrullade i bakpapper med ett snöre omkring vilket både ger en snyggt utseende men minimerar risken att wraps öppnas.

Kan ätas stående

Är det en event där folk inte känner varandra och vill då kunna nätverka med varandra eller erbjuder ni mat under pausen så är det ganska skönt att gästerna kommer kunna stå upp, prata och äta. Detta minimerar behovet av större lokal & bord vilket kan vara skönt för dig som event arrangör men även för gästerna de de kan nätverka/prata med mer människor.

Gästerna kan prova olika typer & smaker av wraps

När man beställer wraps catering kan välja att servera hela eller även att dela upp varje wrap i mindre delar för att gestärna ska kunna prova på olika smaker. Vad som är rätt val val kan bero på storlek & typ av eventet, ert smak och budget.
Ska varje person äta bara 1 wrap så är det bättre att inte dela upp, vill ni däremot att era gäster ska kunna äta flera wraps så kan det vara bra dela upp wrapsen eller erbjuda båda alternativen.

Se alla typer av wraps som vi idag erbjuder på Fifis Catering i Stockholm.

Man kan äta wraps till frukost, lunch & middag

Oberoende när på dagen ert event är och catering beställningen kommer ätas så funkar wraps för alla typer av måltider (frukost, lunch & middag). Självklart så är det vissa typer som funkar kanske bättre till frukost medan andra funkar bättre till lunch eller middag. Catering företaget som ni gör beställningen hos kan nog hjälpa er med att välja rätt ifall ni känner er osäkra.

Funkar på både privat event så som på företags event

Förutom att just wraps funkar till olika måltider så funkar det även till olika typer av event. Det funkar lika bra för mindre privatperson firanden/event så som för större företags event med större folkmassor. Folk kan plocka upp sina wraps snabbt & enkelt och som nämnt ovanför för att testa på flera olika smaker också.

Packas väldigt enkelt

Wraps packas väldigt enkelt. Oftast så kan catering företaget erbjuda både att packa ner de i en folie eller även en bakpaper med  snörre omkring. Vid vissa andra tillfällen levereras lådor med wraps som ni kan sedan lägga ut på tallrikar / skärbräddor för att presentera det på ett snyggt sätt.

Behöver ni wraps catering till ert privat eller företags evenemang ?

Vi på Fifis Catering erbjuder catering till företag samt privatpersoner, vare sig det är en mindre privat event eller större företags event så kan vi hjälpa er. Ni kan se mer några av wraps som vi idag erbjuder på vår Wraps sida under menyn. Ni kan direkt genom vår webbplats skicka in en offertförfrågan och vi kommer återkomma med en offert snarast möjligt.